Värmepumpar Stockholm

RING OSS - 08-121 118 23

Värmepumpar

Allklimat är specialiserade på inomhusklimat, energieffektivisering och har mer än 40 års erfarenhet inom denna bransch, även inom data- och produktionsmiljöer. Med vår erfarenhet och det faktum att vi inte är bundna till en enda leverantör, ger oss möjligheten att erbjuda marknadens bredaste produktsortiment från leverantörer av värmepumpar. 

Anlita oss för värmepumpar

Anlitar ni oss på Allklimat för er installation av värmepumpar i Stockholm kan vi både hjälpa till så att värmpumparna fungerar som de ska och erbjuda service av era ventiler i fastigheten. Då ser vi till så att det varken finns föroreningar i ventiler eller i värmepumparna. Skulle någon del inte fungera som önskat, kommer vi ut och reparerar det som inte fungerar.

Vilken slags värmepump passar i er fastighet?

  • luft-vattenvärmepump – en pump som denna överför energin från utomhusluften via värmepumpen som är installerad inomhus. Värmepumpen kopplas sedan till husets vattenburna radiatorer och värmekällor inomhus och värmer upp huset den vägen.
  • frånluftvärmepump – en pump med frånluftvärme ventilerar först hela fastigheten och återför sedan värmen tillbaka till fastigheten. Den återanvända värmen värmer upp både vatten och förser fastigheten med den värme som behövs. Den återanvänder alltså energin som finns i förbrukad luften i huset.
  • luft-luftvärmepump – luftvärmepump fungerar i stort liknande en air-condition som har en inomhus- och en utomhusdel. En sådan tar värme från luften utomhus och för in den till luftvärmepumpen inomhus. Sjunker temperaturen utomhus blir det mindre värme inomhus, och kan därför behöva en till värmekälla för husets uppvärmning. Dock är det klimatsmart att använda denna värmepump då ni minskar er energianvändning med 35-55%.

Vi är specalister på inomhusklimat

Önskar ni bergvärme för er värmepump? Vi hjälper er om ni önskar bergvärme från projektering till att ni får er värme i huset med miljövänlig bergvärme i Stockholm. Vi ser alltid till att vara med våra kunder från start till mål så att ni lugnt och bekvämt vet att vi hjälper er tills allt är på plats.

I vårt erbjudande av installation av värmepumpar ingår projektering, service och finansiering. Dessutom kan vi hyra ut alla våra produkter för kortare tid.

Kontakta oss gärna för ett kostnadsfritt besök! Då kan ni berätta om vad ni önskar er.

Allklimat Fastigheter AB


Jupitervägen 8 E
194 43 Upplands Väsby

08-121 118 23

[javascript protected email address]

556840-2019


Värmepumpar

Energibesparingar

Service


logo-image

Om Oss

Med lång erfarenhet inom branschen optimerar ditt energibehov för värme och ventiler och el!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

Allklimat Fastigheter AB

Org nr: 556840-2019
Jupitervägen 8 E
194 43 Upplands Väsby
Tel: 08-121 118 23

Hitta hit