RING OSS - 08-121 118 23

Värmepumpar Stockholm

RING OSS - 08-121 118 23

Bergvärme

Bergvärme för värmepumpar i Stockholm.

Ebjuder ni tjänster inom bergvärme och värmepumpar i Stockholm? Kontakta oss, vi hyr ut den här sidan åt er med redan bra ranking och skapar nya kundkontakter!

Vi erbjuder entreprenad för bergvärme för era värmepumpar i Stockholm. När ni har möjlighet att borra efter bergvärme kan vi hjälpa er att skräddarsy en lösning anpassat efter era behov. Då tar vi hand om hela installationen så att ni kan utnyttja den kostnadsfria värme som bergvärme erbjuder. 

Anlita oss för bergvärme i Stockhom

Att utnyttja den värme som lagras av solen i berg, är bland det mest kostnadseffektiva sättet att förse fastigheter i Stockholm med tillräcklig värme. Använder ni dessutom värmepump för försörjning av värmen inomhus – har ni en miljövänlig lösning som verkligen är så klimatsmart som det bara är möjligt. 

Under våra 40 år som verksamma har vi fått lång erfarenhet av installation av bergvärme.

När ni sedan får er värmeförsörjning från bergvärmen in till era fastigheter kommer ni ha tillräcklig inomhusvärme. För BRF:er, villor och radhus är bergvärme det mest kostnadseffektiva sättet att förse fastigheterna med uppvärmning året runt. Vi har alla certifikat och utbildning för installation av bergvärme och montering av värmepumpar i Stockholm.

Våra värmepumpar är tillräckliga

Om ni installerar flera värmepumpar i er fastighet behöver ni ingen annan uppvärmningskälla. Våra värmepumpar förser fastigheten med all den värme som ni behöver. Och det dessutom på ett kostnadsbesparande sätt. 

Vilken slags värmepump önskar ni och vad passar ert behov?

  • luftvärmepump – luftvärmepump fungerar i stort liknande en air-condition som har en inomhusdel och en utomhusdel. En sådan tar värme från luften utomhus och för den in till imhusdelen av luftvärmepumpen. Sjunker temperaturen utomhus blir det mindre värme inomhus, men en sådan kan minska energianvändningen med 35-55%.
  • luft-vattenvärmepump – en pump som denna överför energin från utomhusluften som kopplas till husets vattenburna radiatorer och värmekällor inomhus.
  • frånluftvärmepump – en pump med frånluftvärme ventilerar först hela fastigheten och återför sedan värmen från luften som värmer upp vatten och fastighetens befintliga  värmesystem. Den återanvänder energin som finns i förbrukad luft i huset.

Av oss får ni service och reparation

Vi erbjuder även reparation, service och kontroll av värmepumpar i Stockholm och vi erbjuder även serviceavtal till fasta priser. I så fall får ni jour vid akuta problem med värmepumparna och löpande service på de sätt som ni önskar. Vi erbjuder även service och reparationer av en redan befintlig anläggning. Då sköter vi även om så att myndigheter får de kontrollrapporter och årsrapporter som krävs enligt lagen.

Ring oss om ni behöver service och reparation!